top of page

MEDIKAALINEN IHONHOITO

Medikaalinen ihonhoito on tuloksellista ihonhoitoa, jonka vaikutus tapahtuu ihon pinnan lisäksi sen alla. Medikaaliset hoidot vaikuttavat solutasolle saakka ja niiden tarkoitus on hoitaa ihoa siten, että puututaan iho-ongelmien syihin, ei vain seurauksiin. Medikaaliset hoitosarjat ja hoidot ovat hoitoja, joiden taso on voimakkaampi tai ihon stimulaatio suurempi verrattuna kosmetologisiin hoitoihin, jolloin medikaalisten ihonhoitojen toteutukseen tarvitaan terveydenhuollon ammattilainen. Medikaalisilla hoidoilla pystytään saavuttamaan ihonhoidoissa huikeita tuloksia ja saamaan vaikeatkin iho-ongelmat kuten akne kuriin ilman lääkekuureja.

Klinikallamme toimii sairaanhoitajia ja lääkäri. Meillä on käytössämme erilaisten kemiallisten kuorintojen ja mikroneulauksen lisäksi ihoon injektoitavat mesoterapiavalmisteet. Klinikaltamme saat kokonaisvaltaiset ja tulokselliset ratkaisut erilaisiin ihon ongelmiin kuten akne, couperosa tai ruusufinni, kuiva iho tai ikääntymismuutokset. Varaa maksuton ihokonsultaatio keskustellaksesi lisää sairaanhoitajamme kanssa. 

DIAMONDGLOW

DIAMONDGLOW®

 

Haluatko hehkuvan ja terveen ihon ilman toipumisaikaa? DiamondGlow® on ratkaisu juuri sinulle! DiamondGlow® on  monipuolinen ihonhoito menetelmä, joka yhdistää tehokkaasti kuorinnan, imunesteen poiston ja ihonhoitotuotteiden infuusion yhdessä hoidossa. Hoidon jälkeen ihollasi on välitön hehku, glow vaikutus. DiamondGlow® on kivuton ihonpuhdistus sekä samalla tuloksellinen kasvohoito, joka sopii kaikille.  DiamondGlow® on ainutlaatuisella 3-in-1 teknologialla varustettu ihonhoitolaite, mikä on lääkeyhtiö Allergan Aestheticsin tuotevalikoimaa. Allergan tunnetaan estetiikan maailmassa korkeasta laadustaan sekä käytetyimmistä ja tutkituimmista tuotteistaan (mm. Botox, Juvederm). DiamondGlow® laitteessa yhdistyy samanaikaisesti ihon kuorinta erityisellä timantti- hoitopäällä, ihon puhdistus imulla sekä seerumin syöttö/imeytys avoinna olevista ihohuokosista. Tämä yhdistelmä tarjoaa tehokasta hoitoa ihollesi sekä niinkuin jo laitteen nimikin kertoo, upean glown!

DiamondGlow® on maailmalla tunnettu ja moneen kertaan palkittu kasvohoito! DiamondGlow® sopii kaikenikäisille, myös nuorten ihon puhdistamiseen. Lisäksi se on erinomainen hoito, mikäli sinulla on pitkä aika edellisestä kosmetologikäynnistä tai harkitset ensimmäistä kertaa kosmetologille ajan varaamista. Hoito on erinomainen toteuttaa myös ennen esteettisiä hoitoja sekä ennen juhlia, mikäli iholle halutaan upea glow ja kosteutus. DiamondGlow® yhdistää kuorinnan, lian sekä talin poiston ja ihonhoitotuotteiden infuusion yhteen tehokkaaseen hoitoon, joka auttaa parantamaan ihon ulkonäköä ja terveyttä. DiamondGlow® -hoito erottuu monipuolisuudellaan, ainutlaatuisilla timanttipäällysteisillä kärjillään, infuusiojärjestelmällään ja vakuumi- ja paineensäätöominaisuuksillaan verrattuna muihin markkinoilla oleviin laitteisiin.

DIAMONDGLOW® 3 IN 1 teknologia

• puhdistus: Laitteessa on vakuumi- ja paineensäätöjärjestelmä, joka poistaa likaa ja kuolleita ihosoluja ihon pinnalta. Samalla se stimuloi verenkiertoa ja imusuonistoa.

• kuorinta: Käsikappaleessa on timanttipäällysteiset kärjet, jotka tarjoavat hellävaraista kuorintaa kaikille ihotyypeille. 

• infuusio: Laite syöttää valitun Skinmedica Pro infusion - seerumin ihoon. Tämä tapahtuu hoidon aikana samalla kun iho on valmisteltu vastaanottamaan ja hyödyntämään näitä tuotteita tehokkaasti.

Kenelle hoito sopii? 

DiamondGlow® -hoito sopii monille eri ihon tyypeille ja ongelmiin. Sitä voidaan suositella henkilöille, jotka haluavat parantaa ihonsa puhtautta, ulkonäköä ja terveyttä. DiamondGlow® hoidossa ei ole ikärajaa ja se on suunnattu niin naisille kuin miehillekin. 

• epätasainen ihon sävy: Hoito auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja vähentämään pigmenttimuutoksia. 

• kuiva iho: Hoito kosteuttaa kuivaa ihoa ja parantaa sen kosteustasapainoa.

• akne ja aknearvet: Hoito auttaa vähentämään aknea ja sen jättämiä arpia sekä puhdistamaan tukkeutuneita ihohuokosia.

• juonteiden vähentäminen: Hoito auttaa vähentämään hienoja juonteita sekä parantaa ihon elastisuutta.

• yleinen ihonhoito: Hoitoa voidaan käyttää myös yleisenä ihonhoitomenetelmänä ylläpitämään ihon terveyttä ja kauneutta.

DiamondGlow® -hoito on voittanut useita palkintoja ja saanut tunnustusta kauneudenhoitoalan ammattilaisilta sekä käyttäjiltä ympäri maailmaa. Hoito on ansainnut arvostusta sen monipuolisuuden, tehokkuuden ja innovatiivisen teknologian ansiosta. Ota ensimmäinen askel kohti hehkuvaa ihoa ja varaa aikasi DiamondGlow® -hoitoon jo tänään!

PROFHILO

PROFHILO®️

Palkittu injektoitava ihonhoidon menetelmä – PROFHILO, on saanut suuren suosion esteettisellä alalla. Hoito sopii erityisesti sinulle, joka olet yli 35-vuotias nainen tai mies ja kaipaat ihon luonnollista kiinteytystä kasvoille, kaulalle ja/tai vartalolle. PROFHILOSSA hyödynnetään tutkitusti puhdasta ja turvallista hyaluronihappoa, jonka vaikutus muokkaa positiivisesti ihon biologista toimintaa. Kyseessä ei ole perinteinen täyteainehoito. PROFHILO on kudokseen sitoutuva hyaluronihappo, jonka stimuloivalla vaikutuksella iho kiristyy ja nuorentuu. PROFHILON innovatiivisen NAHYCO® – teknologian sekä korkean hyaluronihappopitoisuuden ansiosta se vaikuttaa iholla aivan uudella ja ennennäkemättömällä tavalla. PROFHILO sisältää markkinoiden korkeimman hyaluronihappopitoisuuden, yhteensä jopa 64mg puhdasta hyaluronihappoa injektoitavassa muodossa. Hyaluronihappo kosteuttaa ja tukee ihon normaalia toimintaa kiihdyttäen uuden kollageenin syntyä. Tämä näkyy ihoa kohottavana ja nuorentavana vaikutuksena. Tutkimusten mukaan PROFHILOLLA on myös positiivisia vaikutuksia ihon kimmoisuuteen, koska se stimuloi kollageenin ja elastiinin lisääntymistä ihonalaisiin kudoksiin. Tämä tarkoittaa siis kimmoisampaa, nuorempaa, sileämpää ja terveempää sekä napakampaa ihoa!

 

Hoidon tavoitteena on:

• palauttaa ihon normaali kosteustasapaino

• silottaa kevyitä pintajuonteita

• stimuloida iholla neljää eri kollageenityyppiä

• kiihdyttää elastiinin, fibroblastien sekä kollageenin tuotantoa

• kiihdyttää ihon uusiutuvaa toimintaa

• häivyttää arpia

• tasoittaa ihon sävyä

• kiristää löysää ihoa

 

Profhilo® tehdään aluksi kahden kerran sarjahoitona kuukauden välein, jonka jälkeen yksi ylläpitohoito voidaan tehdä 6-8kk kuluttua. 

Profhilo.png
PROFHILO BODY

PROFHILO® BODY

 

Profhilo on BDDE-vapaa stabiloitu injektoitava hyaluronihappotuote, jolla hoidetaan ihon velttoutta. Profhilo® on sveitsiläisen lääkeyhtiön IBSA:n valmistava ja kansainvälisesti palkittu hoito. Hoito on suunniteltu vartalon kudoksen muokkaamiseen ja ihon velttouden hoitamiseen. Profhilo® Body hoitoalueina ovat mm. käsivarret, vatsan alue, kämmenet, kaula tai dekoltee. Hoito sopii myös esimerkiksi raskauden ja painonpudotuksen jälkeen löysän & velton ihonhoitoon.

Millaisia tuloksia Profhilo® Bodyllä saadaan aikaan? Profhilo eroaa tavallisista täyteaineista rakenteellaan, joka mahdollistaa sen leviämisen suurelle alueelle uudistaen ihoa sekä lisäten kosteutta, kiinteyttä ja parantaen ihon laatua sekä sävyä. Hoidon vaikutukset ovat nähtävissä iholla välittömänä kiinteytenä ja napakkuutena. Veltostuneen ihon kimmoisuus paranee ja juonteet vähenevät.

Mitä Profhilo® Body hoitoon sisältyy? Hoitoon sisältyy Profhilo®-hoidon konsultaatio, ihon puhdistus, hoitotoimenpide, jälkihoito- voide, jälkihoito-ohjeistus sekä Profhilo® Figura Body Lotion, joka kiinteyttää, syväkosteuttaa ja lisää ihon kimmoisuutta. 

Kenelle hoito on tarkoitettu? Profhilo Body sopii kaikille, joilla on merkkejä ihon velttoudesta, vanhenemisesta ja joille täyteainehoidot sopivat. Hoidosta toipuminen on nopeaa, joten Profhilo® Body soveltuu esimerkiksi lounastunnilla tehtäväksi hoidoksi. Hoidon voi ottaa kertahoitona, mutta optimaalisin hoitotulos saavutetaan kahden kerran sarjahoidolla, jotka tehdään kuukauden välein toisistaan. Ylläpitohoito voidaan tehdä noin 6-8 kuukauden kuluttua edellisestä hoidosta.

Profhilo Body
TIENCE
Tience_Sticker_2023_120x120mm_4-01.png

TIENCE® | skin reborn through technology

 

Tience® on uusi, kansainvälisesti patentoitu, suomalainen innovaatio ihon uudelleen muodostukseen. Ainutlaatuisen Tience® kudostuotteen avulla saamme huikeita tuloksia muun muassa arpien häivyttämiseen ja hoitamiseen jo yhdellä hoitokerralla. 

 

Tience®- hoito napakoittaa, tasoittaa ja vahvistaa ikääntynyttä ihoa sekä toimii ikääntymismuutoksien tehokkaana ennaltaehkäisijänä esimerkiksi silmien, suun ja kaulan alueella. 

 

Mikä Tience® on?

 

Tience® sisältää yli 1000 erilaista proteiinia ja peptidiä sekä lukuisia antioksidantteja ja rasvahappojohdannaisia molekyylejä, joilla on merkittävä vaikutus ihon uusiutumiseen ja ihon vaurioiden paranemiseen. Tience® luo vauriokohtaan optimaalisen mikroympäristön ihon omien korjaavien prosessien käynnistymiselle. Hoidon tuloksena terve, toimiva ja kaunis iho. Tience® on steriili, allogeeninen ja soluton rasvakudostuote. 

Hoidon vaikutukset ihoon:

 

Hyaluronihappo synteesin lisääntyminen

 

Tuote sisältää hyaluronihapon tuotantoa lisääviä fibroblasteja joiden avulla pystytään lisäämään hyaluronihapposynteesiä ihossa. Hyaluronihappo ylläpitää ihon luonnnollista kosteutta. HA:n myodustuminen hidastuu radikaalisti ikääntyessä, jolloin ihosta tulee kuivempi ja hauraampi. 

 

• Keratinosyyttien aktivaatio

 

Iän myötä keratinosyyttien, eli ihon pintasolujen määrä ihossa vähenee. Tämän vuoksi ihon pintakerros muuttuu elottomaksi ja karheaksi. Tuote sisältää keratinosyyttien kasvua edistäviä tekijöitä, joilla pystytään palauttamaan ihon uudistumiskykyä sekä vaikuttamaan ihon

pintakerroksen hyvinvointiin positiivisesti. 

 

• Sisältää ihoa suojaavia antioksidantteja

 

Ikääntyvä iho tarvitsee antioksidantteja, kuten retinolia, jotta se pystyy toimimaan ulkopuolista stressiä vastaan. Tuotteessa oleva retinoli neutraloi haitallisia ihoa vaurioittavia vapaita radikaaleja.

 

• Sisältää kollageenia

 

Kollageenin muodostusta edistävien tekijöiden lisäksi Tience® sisältää omana komponenttinaan kollageenia, joka palauttaa ihon kimmoisuutta ja vähentää ryppyjä.

• Vaikuttaa positiivisesti kollageenin ja elastiinin muodostumiseen

 

Tince® sisältää runsaasti elastiinin ja kollageenin synteesiin vaikuttavia peptidejä, jotka aktivoivat fibroblasteja ja näin tukevat kollageenin sekä elastiinin synteesiä ja muodostumista. Ihon kimmoisuus lisääntyy, joka vähentää ryppyjä ja juonteita.

 

• Parantaa ihon verenkiertoa

 

Kaikkien solujen elinehtona on riittävä verenkierto. Iän myötä ihonalainen verisuoniverkosto harvenee ja solujen ravinteiden ja hapen saanti heikkenee. Tiencen on osoitettu lisäävän verisuonten muodostumista ja näin tukemaan ihon ja ihonalaiskudoksen hapen ja ravinteiden saantia.

 

• Sisältää lipidejä

 

Ihon ikääntyessä sen kosteuspitoisuus alenee. Tämä johtuu lipidien eli rasva-aineiden vähenemisestä, jolloin iho ei pysty enää samalla tavoin sitomaan vettä ihoon. Tuote palauttaa ihon kosteuspitoisuutta sen sisältämien lipidien avulla. 

 

Hoitoon kuuluu konsultaatio, ihon puhdistus, hoitotoimenpide (injektoimalla ohuella neulalla ihon alle tai/ja mikroneulauksen yhteydessä), jälkihoito-ohjeet ja tarvittaessa kontrollikäynti 3-6 kuukauden kuluttua hoidosta.

 

​Kenelle hoito on tarkoitettu?

 

Tience® on tarkoitettu uusien ja vanhojen arpien hoitoon (aknearvet, traumaperäiset arvet, leikkausarvet) sekä ikääntymismuutoksien hoitoon (juonteet kasvoilla tai kaulalla, silmän - ja suunympärysiho sekä kudoksen laadun parantamiseen) 

 

Paranemisaika

 

Tience® hoidon jälkeen varaudu ihon kevyeen arkuuteen, punoitukseen, kuumotukseen ja pistelyyn hoitopäivänä. Kevyt turvotus ja mustelmat ovat mahdollisia. Suurin osa asiakkaista voi palata normaaleihin rutiineihin välittömästi hoidon jälkeen. Hikoilua ja hoidetun alueen meikkaamista tulee välttää 24h.

 

​Tulosten ylläpito

 

Vain yksi Tience® hoito riittää näkyvien tulosten saamiseksi. Ikääntymismuutoksia hoidettaessa sopiva hoitoväli on 1-1,5 vuotta. Kotihoitotuotteilla on merkitys etenkin ihon laadun ylläpitämiseksi.

VISCODERM HYDROBOOSTER

VISCODERM®️ HYDROBOOSTER

VISCODERM®️ HYDROBOOSTER on miedosti ristiinsidottu hyaluronihappo, joka on suunniteltu parantamaan ihon kosteustasapainoa, kimmoisuutta ja hehkua. VISCODERM®️ HYDROBOOSTER on tarkoitettu kasvojen dynaamisten alueiden (silmän- ja suunympärysihon sekä otsan) syväkosteutukseen ja pinnallisten juonteiden tasoittamiseen. VISCODERM®️ HYDROBOOSTER on osa VISCODERM®️-tuotesarjaa, joka ehkäisee dermiksen ja epidermiksen vaurioita palauttamalla ihanteelliset fysiologiset olosuhteet. VISCODERM®️ HYDROBOOSTER on suunniteltu kasvojen dynaamisille alueille, kuten silmän- ja suunympärysiholle.

 

VISCODERM®️ HYDROBOOSTER -voiteen hyödyt: 

• syväkosteuttava: lisää ihon elastisuutta, hehkua ja kimmoisuutta

• tasoittaa pinnallisia juonteita, kun ihossa on kohtalaisia tai merkittäviä ikääntymisen merkkejä

 

VISCODERM®️ HYDROBOOSTER hoitaa ihoa kahdella tavalla. Yhdessä nämä kaksi tapaa saavat aikaan ainutlaatuisen hydrostretch-vaikutuksen. 1)  syväkosteutus: lisää ihon elastisuutta, hehkua ja kimmoisuutta 2)  tasoittaa pinnallisia juonteita, kun ihossa on kohtalaisia tai merkittäviä ikääntymisen merkkejä

viscoderm_hydrobooster.jpeg
CELLBOOSTER
CellboosterGlow.png

CELLBOOSTER®

Cellbooster-hoidot ovat uuden aikakauden mesoterapiahoito, jossa aktiiviaineet on linkitetty hyaluronihappoon. Cellbooster® on stabiloitu injektoitava ihoboosteri. Hoitolinjat:
 

SHAPE® kutistaa paikallista rasvakertymää ja poistaa turvotusta (esim. kaksoisleuka, leukalinja ja silmäpussit)

LIFT® ikääntyneelle, veltostuneelle ja ryppyiselle iholle

GLOW® pigmenttihäiriöille, tummille silmänalusille, maksaläiskille, elottomalle iholle

HAIR® kehitetty kiihdyttämään hiusten kasvua, ravitsemaan päänahkaa ja vahvistamaan karvatuppea. Hoito lisää hiusten kasvua, ennaltaehkäisee hiustenlähtöä sekä harmaantumista ja tarjoaa tehokkaan avun pälvikaljun ja vaurioituneen hiuksen rakenteen hoitamiseen.

 

Cellbooster stimuloi kollageenintuotantoa, parantaa mikroverenkiertoa ja solujen ravintoa. Hoidossa käytettävä liuos sisältää hyaluronihappoa, aminohappoja ja vitamiineja, jotka vähentävät ikääntymismuutoksia, ehkäisevät oksidatiivista stressiä ja tarjoaa iholle erittäin tehokasta kosteutusta. Hoidot on suunniteltu ravitsemaan, kosteuttamaan ja syväkosteuttamaan sekä vähentämään hyperpigmentaatiota ja taistelemaan oksidatiivista stressiä vastaan. Tuloksena välittömästi kirkkaampi, hehkuvampi, kosteutetumpi iho. Mesoterapian hoitotulokset perustuvat aina sarjahoitoon. Suosittelemme Cellbooster-hoitoa kolmen (3) kerran sarjahoitona optimaalisten tulosten saavuttamiseksi. Sarjahoidon hoitokertojen välillä suosittelemme noin 2-3 viikkoa.

VISCODERM SKINKÒ E

VISCODERM®️ SKINKÒ E

 

VISCODERM®️ SKINKÒ E on anti-aging-yhdiste, joka sisältää yli 50 ihoon vaikuttavaa ja aktiiviseen biokomplementointiin kehitettyä elementtiä, joita ovat muiden muassa lineaarinen hyaluronihappo, vitamiinit, mineraalit ja aminohapot. VISCODERM®️ SKINKÒ E ylläpitää ja parantaa epidermiksen ja papillaarisen dermiksen ravitsemusta ja vaikuttaa sekä ihon ikääntymisen syihin että seurauksiin. Tuloksena on silminnähden nuorempi, terveempi ja hehkuvampi tasaisensävyinen iho. 


KÄYTTÖAIHEET:

• suojaa UV-säteiltä ja korjaa niiden aiheuttamia vaurioita

• pehmentää ryppyjä ja ilmejuonteita

• palauttaa ihon sävyn, kiinteyden ja kimmoisuuden.

 

KÄYTTÖTARKOITUS:

• kasvot

• silmät

• kaula

• dekolteealue

• kädet

viscoderm_skinkoe.jpeg
SKINPEN

SKINPEN

SkinPen on FDA-hyväksytty ja CE-merkitty lääkinnällisen tason mikroneulaus hoitolaite. SkinPen mikroneulaushoitoa voi toteuttaa vain terveydenhuollon ammattilainen. SkinPen on saavuttanut maailmalla suuren suosion ja voittanut useita palkintoja ainutlaatuisella menetelmällään. Kun haluat korkeinta laatua ja tuloksellista ihonhoitoa, valitse SkinPen- mikroneulaushoito. 

SkinPen on maailman johtava ihon mikroneulaushoito, joka luo väliaikaisia pieniä mikroskooppisia kanavia ihoosi ja käynnistää ihon uudismuodostuksen. Tämä yksinkertainen hoitotoimenpide aktivoi ihosi luonnollisen kyvyn tuottaa lisää kollageenia ja elastiinia. Tuloksena ihosi näyttää terveämmältä, kiinteämmältä, säteilevämmältä sekä nuorekkaammalta. SkinPen- mikroneulaushoidolla saamme tehokkaasti parannettua ihosi laatua, häivytettyä juonteita, ryppyjä, akne - ja muita arpia sekä vaalennettua ihon pigmentaatio muutoksia. SkinPen hoidon avulla ihosi on välittömästi kirkkaampi ja napakempi. 

Lääkinnälliset hoitoindikaatiot ovat akne - ja muut arvet kasvoilla sekä vartalolla (myös raskaus - ja venymäarvet). Esteettiset hoitoindikaatiot ovat kasvojen, kaulan ja dekolteen juonteiden tasoitus, ihon värin ja kirkkauden parannus, laajentuneiden ihohuokosten pienennys, ihon napakoitus. 

 

Hoitoon sisältyy konsultaatio, ihon puhdistus, SkinPen mikroneulaushoito, jälkihoitovoide ja jälkihoito-ohjeistus. Saat mukaasi myös LIFT HG Glide Gelin, jota voit käyttää hoidon jälkeen ensimmäisen 24h aikana sekä RESCUE Calming Complex- hoitovoiteen, joka on tarkoitettu käytettäväksi SkinPen mikroneulaushoidon jälkeisinä päivinä nopeuttamaan ihon palautumista. Hoidon jälkeen ihosi voi punoittaa mutta rauhoittuu seuraavan vuorokauden aikana. Skinpen hoitoa suositellaan 1-6 kerran sarjahoitona riippuen hoitoindikaatiosta (arvet vs. Ihon kunnon parantaminen). 

Screenshot_20240411_093621_Google.jpg
MIKRONEULAUS

MIKRONEULAUS

Mikroneulaus perustuu ihon omaan kykyyn ravita ja hoitaa itseään. Dermapen tekee ihoon pieniä mikrokanavia, jotka aktivoivat kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Mikrokanavien avulla hoidossa käytettävät aineet saadaan imeytymään syvälle ihoon, joka lisää hoidon vaikuttavuutta ja antaa välittömän liftaavan vaikutuksen iholle. Ammattimainen mikroneulaus on tekniikka, joka stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti, luoden pehmeän, kirkkaamman, tasaisemman, terveemmän ja nuoremmalta näyttävän ihon. Mikroneulauksella hoidetaan ryppyjä, juonteita ja veltostunutta ihoa sekä arpia, maksaläiskiä ja ihon epätasaisuutta.  Mikroneulaus sopii myös herkälle ja punoittavalle couperosaiholle, koska se ei ohenna ihoa vaan paksuntaa ja vahvistaa sitä. Mikroneulausta suositellaan sarjahoitona 3-6 kertaa 4 viikon välein. Hoito suunnitellaan yksilöllisesti. Käytämme mikroneulauksessa vain CE hyväksyttyjä lääkinnällisiksi laitteiksi luettavia steriilejä hoitoseerumeita. 

 MIKRONEULAUKSEN HYÖDYT: 

• tehokas anti-aging hoitomuoto

• liftaa ja kosteuttaa kasvojen sekä kaulan ja decolten ihoa

• tasoittaa juonteita

• rauhoittaa couperosaa

• parantaa ihon rakennetta ja pienentää ihohuokosia

• ravitsee auringon vahingoittavaa, stressaantunutta ja tupakan harmaannuttavaa ihoa

• aktivoi kollageenin ja elastaanin tuotantoa

• tasoittaa akne-,raskaus- sekä tavallisia arpia

• vaalentaa pigmenttimuutoksia

MESOLANGAT

MESOLANGAT 

Mesolankoja voidaan käyttää koko kasvojen, kaulan ja dekolteen alueella. Langat valmistetaan polydioksanonista, joka hajoaa ihossa itsestään. Polydioksanonia on käytetty pitkään lääketieteessä haavojen ompeluun (ns. sulavat tikit). Mesolankahoidot soveltuvat kaikenikäisille, erityisen hyvin 30-45-vuotiaille, ensimmäisten ikääntymismerkkien ilmestyessä. Ikääntymisen myötä kasvonpiirteiden laskeutuminen muuttaa ulkonäköä usein enemmän kuin yksittäiset juonteet. Laskeutuminen näkyy usein ensimmäisenä alakasvoissa (kaksoisleuka) ja leukalinjassa (hamsteripussit). Kasvojen mesolankahoidolla voidaan kohottaa piirteitä ja palauttaa kasvoille nuorekasta kiinteyttä ja napakkuutta.

MITÄ ALUEITA VOIDAAN HOITAA?

• Yläkasvot – otsa, kulmien kohotus, silmänympärysiho

• Keskikasvot – poskien kohotus

• Alakasvot – hamsteripussit, leukalinja, leuanalus

• Kaula, dekoltee

10 langan hoito: yksittäiset hennot juonteet, pienelle alueelle kasvot tai kaula

20 langan hoito: hennot juonteet, keskisuurelle alueelle kasvot (ylä/ala), kaula tai dekoltee (esim. leukalinja)

30 langan hoito: suurelle alueelle kasvot, kaula tai dekoltee (esim. alakasvot)

40 langan hoito: suurelle alueelle kasvot, kaula ja dekoltee (esim alakasvot + leuanalus)

 

TULOKSET

Hoidon tulokset ja kesto riippuvat käytettyjen lankojen vahvuudesta ja määrästä. Ensimmäiset tulokset näkyvät yleensä heti toimenpiteen jälkeen. Hoito lisää fibroplasteja ja stimuloi niitä kollageenin muodostamiseen. Kierrelankahoidoissa paras hoitotulos näkyy vasta noin kahden kuukauden kuluttua, kun ihossa muodostuva kollageeni alkaa kiinteyttää ihoa sisältäpäin. Hoitotuloksen kesto n. 9kk, koska hoito lisää ihon kollageenintuotantoa ihoa kiinteyttävä vaikutus kestää n. 12-18 kuukautta.

PLASMAPEN

PLASMAPEN

 

Plasmakynä korjaa ihon ikääntymisvaurioita uudella tavalla. Tekniikan takana on vuosien kliininen tutkimus- ja tuotekehitystyö sekä plasman valjastaminen esteettisen lääketieteen käyttöön. Plasma synnytetään ionisoimalla typpeä ja happea. Näin syntyvää plasmakaasua ohjataan ihoon säädellysti ja nopeasti. Kun plasmasalama osuu ihoon, ihon pintaan muodostuu lämpöpiste, jonka ympäriltä iho kutistuu. Hoidon tekijä näkee kutistumisen välittömästi. Asiakas huomaa muutoksen katsottuaan peiliin toimenpiteen jälkeen. Hoidon vaikutus on välitön ja pitkäkestoinen. Ensimmäinen vaikutus on ihon pintakerroksen silminnähtävä kutistuminen ja kiristyminen. Ensimmäisen vaiheen jälkeen lämpö johtuu syvälle ihoon, aina dermikseen saakka. Dermiksessä lämpöenergia stimuloi fibroblastisoluja, jotka alkavat tuottaa uutta kollageenia ja elastiinia. Kollageenin ja elastiinin uustuotanto jatkuu useita viikkoja hoidon jälkeen. Iho kiinteytyy ja muuttuu aikaisempaa kimmoisammaksi vielä pitkän aikaa varsinaisen Plasma Pen -hoidon päätyttyä. Toipumiselle on varattava aikaa. Hoitoa seuraavina päivinä toimenpidealue turpoaa. Plasmapisteiden kohdalle muodostuu rupia. Turvotus ja rupivaihe kestävät keskimäärin viikon ajan. Kotihoito-ohjeiden noudattaminen on tärkeä osa toimenpidekokonaisuutta. Kotihoito-ohjeita noudattaminen takaa erinomaisen lopputuloksen.

HOITOALUEET

​• ei-kirurginen yläluomien kiristäminen

• kulmien maltillinen kohottaminen

• silmänympärysihon tasoittaminen ja kiinteyttäminen

• suunympärysryppyjen tasoittaminen

• kämmenselät

• kaulan ja rintakehän ryppyjen tasoitus

• kaulan ihon kiinteytys

• arpien tasoitus

HIFU

HIFU – veitsetön kasvojenkohotus

HIFU (High Focused Intense Ultrasound) on uusi veitsetön menetelmä kasvojen kohotukseen. Kohdistetulla ultraäänellä kudosta voidaan käsitellä huomattavasti tehokkaammin ja syvemmältä kuin muilla nykyisillä toimenpiteillä. Teknologia perustuu fokusoituun huipputehokkaaseen ultraääneen, joka kohdistetaan täsmällisesti haluttuun kohtaan ja syvyyteen (1,5 mm, 3 mm tai 4,5 mm) vahingoittamatta ihoa. HIFU nostaa kudoksen lämpötilaa ja stimuloi kollageenin uudistumista mikä kiristää löystyneitä kimmosäikeitä ja lisää kollageenin tuotantoa. Lisääntynyt kollageenin tuotanto näkyy ihon kiinteytymisenä. Hoito on lähes kivuton. Korkeatehoinen ultraääni kohdistuu ihon syvempien kerrosten lisäksi myös ihonalaiseen SMAS-kudokseen. Ultraäänellä on mahdollista aktivoida kollageenin tuotantoa jopa SMAS-kudoksessa. 

HIFU KUTISTAA JA KIINTEYTTÄÄ IHOA ILMAN KIRURGISIA TOIMENPITEITÄ

HIFU hoito sopii henkilöille, jotka harkitsevat kasvojen kohotusta, mutta eivät ole valmiita kirurgisiin toimenpiteisiin. HIFU hoidolla saa näkyviä tuloksia nopeasti eikä siinä tarvita pitkää toipumisaikaa hoidosta. HIFUn jälkeen voi heti palata normaaliin elämään. Parhaiten HIFU toimii aikuisilla, joilla on vielä jäljellä ihon luontaista kimmoisuutta, mutta iholla näkyy jo ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. HIFU-hoidolla voidaan käsitellä erityisesti kasvojen, kaulan ja dekolteen alueita. Hoitoa voi tehdä myös vartalolle kuten alleille tai vatsan iholle. HIFU-hoidon tulokset näkyvät osin välittömästi, mutta todellinen lopputulos paljastuu vasta jopa kahden kuukauden kuluttua hoidon tekemisestä. Hoidon teho on pitkäkestoinen, vaikutukset puolipysyviä, ja saattavat kestää jopa useita vuosia. Jo yksi hoitokerta voi riittää! Hoitoon on mahdollista tulla uudestaan 2 kk päästä ensimmäisen hoidon tekemisestä (uusintahoidot aina -50%). Hoito voidaan toistaa tarvittaessa 6 kuukauden välein, 2-3 kertaa samalle alueelle ja ylläpitohoito voidaan tehdä 1-2 vuoden välein.

ULTRAÄÄNIPUHDISTUS

ULTRAÄÄNIPUHDISTUS

Ultraääni-ihonpuhdistus on hellävarainen, kivuton mutta tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa. Menetelmä sopii kaikille ihotyypeille ikään katsomatta. Hoito poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa sekä irrottaa epäpuhtaudet ja työntää talin ulos ihohuokosista ilman mekaanista ärsytystä. Hoitoa jatketaan hoitoseerumin imeytyksellä. Toimenpiteen jälkeen iho on puhdas ja ihon pinta pehmeä. Ultraäänihoito on nykyaikainen ja kokonaisvaltainen tapa suorittaa kuorinta sekä syvälle ulottuva ihonpuhdistus vahingoittamatta kudosta pinnallisesti toimivalla ultraäänellä. Sarjahoitoa suositellaan (kahden viikon välein), mikäli hoidetaan aknea tai muuta iho-ongelmaa. Normaalille iholle ultraäänipuhdistusta suositellaan 3-4 kertaa vuodessa. Ultraäänikasvohoitoa voidaan käyttää mm. pigmenttiläiskien vaalentamiseen, ihon puhdistukseen tai aknetulehduksien hoitoon. Ultraäänikasvohoidon vaikutukset ovat:

• erittäin tehokas ihonpuhdistus

• syväpuhdistava vaikutus

• poistaa kuolleet ihosolut

• poistaa mustapäitä ja talia

• uudistaa ihoa

• kohottava vaikutus

• tehostaa ihosolujen uudistumista ja nopeuttaa ihon verenkiertoa

• vähentää näppylöitä ja aknea

• vähentää epänormaalia pigmentaatiota

• ultraääni mikrohieronta-stimulaatio

• kosteuttava vaikutus

• vilkastuttaa aineenvaihduntaa

Vasta-aiheita hoidolle: sydämentahdistin, metalliset osat vartalossa, infektio hoidettavalla alueella, syöpä, haavat hoitoalueella, kilpirauhashäiriöt (kaula), laskimotulehdus, raskaus.

ALUMIER MD KEMIALLINEN KUORINTA

ALUMIER MD KEMIALLINEN KUORINTA

AlumierMD kemiallinen kuorinta on erinomainen medikaalinen, hellävarainen mutta tehokas kasvohoito palauttamaan ihon kirkkautta, auttamaan akneen, pigmenttimuutoksiin ja rosaceaan lisäksi hoitamaan ikääntyvää ihoa. Happohoitoa voidaan boostata A-vitamiinilla tai Detox Clear seerumeilla (a-vitamiini ikääntyneelle ja samealle iholle/Detox rasvoittuvalle iholle). Parhaat hoitotulokset saadaan kun hoitoja otetaan sarjahoitona tai yhdistetään muihin esteettisiin hoitoihin. Suosittelemme sarjahoitoa keskimäärin 2-4 kertaa kuukauden välein riippuen ihostasi ja toiveistasi. Tämä hoito on erinomainen ylläpitämään ihon hyvää kuntoa myös vaikka kerran kuukaudessa otettavana hoitona! Hoito räätälöidään yksilöllisesti. 

 

AlumierMD kuorinta sisältää:

Alkupuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, happokuorinnan, neutralisoinnin, toiveesi mukaan A-vitamiini tai Detox boosterin, kirkastavan seerumin, recovery-voiteen ja aurinkosuojavoiteen. Kotiin saat mukaan recovery-voiteen seuraaviksi päiviksi kosteuttamaan ihoa. Hoidon jälkeen ihosi on heleä, kirkas ja elinvoimainen. 

PRX-T33

PRX-T33

 

PRX-T33 on uuden sukupolven neulaton anti-age-menetelmä, joka takaa tehokkaat tulokset − ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Uniikki, kansainvälisesti patentoitu PRX-T33-hoitoliuos stimuloi kollageenin tuotantoa ja syväkosteuttaa ihoa palauttaen sen nuorekkuuden. Teho perustuu TCA-hapon, vetyperoksidin ja Kojic-hapon ainutlaatuiseen yhdistelmään, joka mahdollistaa hoidon vaikutukset vain dermiksessä, jolloin ihon pintakerros säilyy vaurioitumattomana. Täten hoito sopii kaikille ihotyypeille ympäri vuoden, sillä se ei herkistä ihoa valolle tai aiheuta ihon kuoriutumista. Nopea ja turvallinen hoitomuoto vie vain 30 minuuttia ajastasi ja tulokset ovat nähtävissä välittömästi.

 

Hoitomenetelmä on ihotautilääkäri Dr. Castellanan kehittämä ja pohjautuu usean vuoden tieteellisiin tutkimuksiin ja tuotekehitykseen. PRX-T33 on rekisteröity tavaramerkki osana WiQo Med brändiä, jota valmistaa Italialainen yritys GPQ.

 

PRX-T33 HYÖDYT:

 

• neulaton ja kivuton hoitomuoto

• ei sivuvaikutuksia tai toipumisaikaa

• välittömät ja pitkäaikaiset tulokset

• stimuloi ihon uudistumista luonnollisesti

• nopea hoito, vain 30 minuuttia

• sopii kaikille ihotyypeille jokaisena vuodenaikana

• patentoitu koostumus: TCA 33 %, H2O2 ja Kojic-happo

• turvallinen, CE-merkitty läkinnällinen laite

• tasapainottaa ja kirkastaa ihoa

Hoito tehdään sarjahoitona 3-4 x viikon välein. Hoito edellyttää kotihoitotuotteen ostoa ensimmäisen hoitokerran yhteydessä, jolla hoitoa jatketaan kotona väliviikkoina (voide aamulla ja illalla, sinä aikana ei muita kotihoitotuotteita pois lukien meikit ja ihon puhdistus)

PRX-T33 HOITOINDIKAATIOT:

 

• rypyt ja juonteet

• kuiva iho

• veltostunut iho

• pigmenttimuutokset

• ennenaikaisesti ikääntyvä iho

• arvet ja laajentuneet ihohuokoset

• venymä- ja leikkausarvet

• veltostunut kaulan, dekolteen ja käsien iho

KOSMEETTINEN AKUPUNKTIO

KOSMEETTINEN AKUPUNKTIO

Kosmeettisella akupunktiolla pyritään parantamaan esteettisiä ongelmia ottaen huomioon terveys kokonaisvaltaisesti. Muun muassa kasvojen ihon kuivuuteen, velttouteen, sameuteen, turvotukseen ja juonteisiin voi saada apua kosmeettisesta akupunktiosta. Kosmeettisella akupunktiolla voidaan myös rentouttaa pään alueen lihaksistoa, kuten jäykkiä puremalihaksia (esim. bruksismista johtuva). Tällä on usein myös kosmeettinen, kasvoja kaventava vaikutus. Hoidon aikana asiakkaan kasvoille laitetaan pikkuruisia, erityisesti kosmeettiseen tarkoitukseen soveltuvia akuneuloja. Hoito on lähes kivuton ja sen jälkeen olo on rentoutunut. Hoitoa ei tehdä raskaana oleville, eikä suositella migreenistä kärsiville. Hoito kestää 70 minuuttia.

DERMAPLANING KUORINTA

DERMAPLANING KUORINTA​

Dermaplanning on täysin uusi toimenpide kuolleiden ihosolujen muodostaman uloimman kerroksen poistamiseksi. Toimenpidettä suosivat myös plastiikkakirurgit maailmalla. Dermaplanning poistaa kuorinnan yhteydessä myös usein häiritsevän kasvoja peittävän untuvaisen ihokarvakerroksen, mutta ei muuta karvan laatua paksummaksi tai jäykemmäksi. Hoito tekee ihon sileäksi, jolloin myös meikki levittyy paremmin. Ihosolujen uloimman kerroksen poistaminen auttaa sekä lääkeaineiden että kosmeettisten aineiden imeytymistä paremmin ihoon. Nämä ihosolut eivät enää toimi suojana, vaan ovat esteenä muille toimenpiteille ja tuotteille. Hoidossa käytetään erityisesti tähän tarkoitukseen suunniteltua välinettä, jossa on steriili, kertakäyttöinen terä. Erityisvalmisteista instrumenttia käytetään ihon pintakerroksen hallittuun poistamiseen. Hoito voidaan tehdä kasvoille kerran kuukaudessa. Se vähentää aknearpia ja pieniä ryppyjä sekä poistaa ylimääräiset läpikuultavat karvat pois kasvoilta. Hoidon jälkeen iho näyttää kirkkaalta ja elinvoimaiselta, eikä hoidosta seuraa punoitusta tai kipua!

YIN YOUR SKIN PRO

YIN YOUR SKIN PRO – KOSMEETTINEN GUA SHA

Kosmeettinen gua sha – hoito kasvoille tuo kasvojen iholle kiinteyttä, elinvoimaa ja kirkkautta sekä vähentää erittäin tehokkaasti turvotusta. Kosmeettinen gua sha on tehokas tuotteeton ihonhoitometodi, jota säännöllisesti tekemällä voi vähentää käyttämien ihonhoitotuotteiden määrää. Se eroaa perinteisestä kiinalaisen lääketieteen mukaisesta gua shasta, sillä menetelmässä yhdistyvät perinteinen gua sha sekä elementit sidekudosmanipulaatiosta ja lymfahieronnasta. Kosmeettinen gua sha on siis erityisesti kauneudenhoitoon kehitetty menetelmä. Kosmeettisen Gua Shan vaikutuksia:
 

• aktivoi ihon verenkiertoa

• vilkastuttaa lymfanesteiden kiertoa

• poistaa turvotusta

• tehostaa kollageenin ja elastaanin tuotantoa

• voi vähentää epäpuhtauksia

• parantaa hoitavien aineiden imeytymistä ihoon

• hoidon kesto 90 minuuttia.

LED VALOTERAPIA

LED VALOTERAPIA

LED valoterapia saatavilla lisäpalveluna medikaalisiin hoitoihin sekä omana hoitokokonaisuutenaan.

 

LED- valohoito (Photo Dynamic Therapy) on uusi ja tehokas tapa hoitaa vaurioitunutta ihoa sekä rauhoittaa ja uudistaa sitä. Kliinisissä tutkimuksissa on osoitettu, että LED-valossa ihosolut kasvavat 150-200 kertaa nopeammin, kuin vertailusolut tavallisessa luonnonvalossa. LED-teknologia on tarjonnut mahdollisuuden uuteen lääkinnälliseen hoitoon, missä valon aallonpituus on kudokselle se biologisesti optimaalisin. Hoidettavalle alueelle annetaan energia- annos, joka riittää tuottamaan haluttu stimuloiva vaikutus. Erityisen hyvin LED-valohoito sopii aknen sekä muiden tulehduksellisten ihotilanteiden (ruusufinni, karvatupentulehdus, hormoninäppylät) hoitoon sekä ihon uudistamiseen ja vaurioiden korjaamiseen sekä ihon rauhoittamiseen.

bottom of page