top of page

KOTIHOITOTUOTTEET

Saatavilla toimipisteestämme.

AlumierMD

AlumierMD on todellinen ammattilaisten tarjoama lääkinnällisen tason ihonhoitobrändi, joka on omistautunut viimeisimmille edistysaskeleille puhtaassa tieteessä ja tarjoamaan hoitotuloksia potilaille, joilla on erilaisia ihosairauksia ja -huolia.

 

ARVOMME

AlumierMD perustuu kolmeen perusarvoon, jotka kattavat kansainvälisen brändimme jokaisen aspektin.

PUHDAS

Kehitämme tuotteita, jotka ovat sosiaalisesti vastuullisia ja kliinisesti testattuja. Ne ovat myös vapaita yli 1 300 ainesosasta, jotka EU:n, Yhdysvaltojen ja Kanadan terveysviranomaiset ovat kieltäneet. Kutsumme tätä sitoutumiseksi puhtaaseen tieteeseen.

 

KORJAAVA

Tutkijamme valitsevat uusimpia, lääkinnällisen tason aktiivisia ainesosia pitoisuuksissa, jotka nostavat tuotteen tehokkuutta. Kliininen testaus varmistaa poikkeukselliset tulokset eri ihosairauksien ja -huolien korjaamiseksi.

 

SITOUTUNUT

Olemme todellisten lääkärien tarjoama ihonhoitobrändi, joka uskoo ammattilaistemme voimaan. Tiedämme, että tehokkain tie ihon terveyteen on kokonaisvaltainen lähestymistapa. Tämä lähestymistapa sisältää hoitosuunnitelmat ja kotihoitotuotteet, joita luotetut ammattilaisemme kehittävät ja tarjoavat.

Skinbetter Science

Skinbetter Science®️ hyödyntää tutkittua teknologiaa ja vuosikymmenten tinkimätöntä tutkimustyötä kehittääkseen tarkoituksenmukaisia ja palkittuja tuotteita. skinbetter-tuotteiden tieteellinen lähestymistapa edustaa vallankumouksellista muutosta ihonhoidon markkinoilla ja määrittää uuden standardin ammattimaiselle ihonhoidolle.

 

Sen lisäksi, että Skinbetter science -tuotteet ovat tieteellisesti edistyksellisiä, ne tarjoavat mutkattoman lähestymistavan ihonhoitoon. Yksi tuote voi antaa ällistyttäviä tuloksia; kaksi tai kolme Skinbetter science -tuotetta voi muuttaa sen, mitä ajattelet ihostasi.

bottom of page