top of page

TÄYTEAINEHOIDOT

Ajan myötä kasvot menettävät kimmoisuuttaan ja volyymia, tämän vuoksi niiden piirteet muuttuvat. Helppo ja turvallinen ratkaisu monille on hyaluronihappo täyteainehoidot. Täyteainehoidot kosteuttavat ihoa, parantavat ihon laatua, palauttavat menetettyä volyymia sekä häivyttävät ikääntymisen merkkejä tehokkaasti mutta turvallisesti. Hoidoilla voidaan mm. häivyttää juonteita ja ryppyjä, täyteläistää huulia, muotoilla nenää, häivyttää kyyneluria sekä korostaa kasvonpiirteitä kuten poskia, ohimoita ja leukalinjaa. Täyteaineet poistuvat kehosta aineenvaihdunnan mukana, joten täyteainehoito tulee haluttaessa uusia 6-24kk kuluttua ensimmäisestä toimenpiteestä. Täyteainehoidot ovat nopeita tehdä ja palautumisaika on lyhyt. Käytämme täyteainehoidoissa IBSA Derman ultrapuhdasta Aliaxin® hyaluronihappovalmistetta. 

 

Täyteainehoitojen tarkoitus ei ole muuttaa käsitystä kauneudesta, vaan parantaa sitä. Kyse on kauneudesta, joka on aitoa ja ainutlaatuista meissä jokaisessa; kauneudesta, joka heijastaa juuri sinun yksilöllisyyttäsi; jota ei ole standardisoitu ja jonka yksilöllisyys halutaan säilyttää. Kauneus lähtee sisältämme ja leviää ihollemme. Jokainen meistä on mestariteos (ibsaderman visio).

HUULTEN MUOTOILU

​Huulten muotoilu ja täyttö tehdään hyaluronihappopohjaisella täyteaineella. Toimenpiteessä täyteainetta injisoidaan huuliin tai huulirajaan suunnitellusti ja asiakkaan toiveiden mukaan. Huulten tilavuus kasvaa, huuliraja korostuu ja mahdollinen epäsymmetria korjaantuu. Toimenpide aiheuttaa vain pientä kipua puuduteaineen ansiosta etkä tarvitse sairaslomaa sen jälkeen. Tulos näkyy välittömästi, on luonnollinen ja kestää yksilöllisesti 6-14 kk.

POSKIPÄIDEN KOHOTUS

​Ikääntyessä poskipäät ovat usein valahtaneet alaspäin tai niiden muoto on jopa kadonnut kokonaan, sillä kasvojen lihaksiin muodostuu rakoja. Selkeästi erottuvat poskipäät nuorentavat ilmettä hetkessä. Kasvojen aiempaa nuorekasta pyöreyttä ja volyymia saadaan helposti ja tehokkaasti takaisin poskipäiden alueen täyteaineilla. Poskipäiden kohotus myös häivyttää alakasvoilta juonteita kohottavan vaikutuksensa ansiosta. Poskipäitä voidaan korostaa myös nuorilla henkilöillä, mikäli kasvot ovat pyöreät ja niihin halutaan kaunis muoto. Toimenpide ei ole kivulias etkä tarvitse sairaslomaa sen jälkeen. Tulokset ovat nähtävissä heti ja kestävät yksilöllisesti 8-18kk. 

​NASOLABIAALIJUONTEIDEN HÄIVYTYS

​​Iän myötä useimmille muodostuu kasvoille nasolabiaalijuonteiksi kutsuttavat uurteet, jotka alkavat nenän pielistä ja päättyvät suun reunoille tai jopa leukaan. Näiden häivyttäminen onnistuu vaivattomasti täyteaineella.

MARIONETTIJUONTEIDEN HÄIVYTYS

Ikä tuo tullessaan marionettijuonteiksi kutsutut uurteet suupielistä leukaan. Tällöin ilme voi näyttää surulliselta sillä uurteet vetävät suupieliä alaspäin. Juonteet saadaan vaivattomasti häivytettyä täyteaineella. Toimenpide on lähes kivuton etkä tarvitse sairaslomaa sen jälkeen. Tulokset näkyvät välittömästi ja kestävät ihmisestä riippuen 6-12 kk. 

KYYNELURIEN HÄIVYTYS

Geneettiset tai iän mukanaan tuomat syvät uurteet silmien alla saadaan häivytettyä luonnollisesti hyaluronihappo täyteaineella. Toimenpide suoritetaan kanyylilla, joten se on lähes kivuton. Tulos kestää 8-24kk.

LEUAN JA LEUKALINJAN MUOTOILU

Täyteaineilla voimme muokata esimerkiksi pyöreitä alakasvoja terävemmiksi tai korjata syntyneitä "hamsteripusseja" leuan molemmin puolin. Myös rosoisen leuan saa sileäksi ja symmetriseksi. Toimenpide on lähes kivuton etkä tarvitse sairaslomaa sen jälkeen. Tulokset näkyvät välittömästi ja kestävät ihmisestä riippuen 8-14 kk.

​KOKO KASVOJEN FACELIFT (KASVOJEN KOHOTUS TÄYTEAINEELLA)

​Täyteaineilla voidaan korjata ja kohottaa yhdellä kerralla koko kasvoja. Toimenpide aloitetaan poskipäiden muotoilulla, josta siirrytään alakasvojen häiritseviin alueisiin. Myös leukaa ja leukalinjaa voidaan muokata tai korostaa. Kasvojen kohotus auttaa myös hienoisesti kaksoisleukaan tai ns. "hamsteripusseihin". Toimenpide on lähes kivuton, etkä tarvitse sairaslomaa sen jälkeen. Tulokset näkyvät heti ja kestävät ihmisestä riippuen 6-12 kk. Kasvojen kohotukseen käytämme CE-merkittyjä laadukkaita täyteaineita 2-6 ml kerralla. Ennen toimenpidettä asiakkaan kanssa tehdään hoitosuunnitelma ja hoito toteutetaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

RADIESSE

Radiesse®️ on injektoitava kolmivaikutteinen täyteaine, joka lisää väliaikaisesti volyymia kasvoille silottaen ryppyjä ja juonteita sekä kohottaen ja kiinteyttäen ihoa välittömästi. Radiessen®️ sisältämät kalsiummikropartikkelit ja geeli kohottavat piirteitä heti. Lisäksi Radiesse®️ muodostaa ihon alle ainutlaatuisen tukirakenteen, joka edistää elimistön omaa kollageenin muodostusta. Prosessi jatkuu useiden kuukausien ajan, joten hoidon vaikutukset säilyvät pitkään. Välittömän kohottamisen lisäksi Radiessen laadukkaat raaka-aineet stimuloivat ihon omaa kollageenin tuotantoa. Tämän ansiosta iho on jälleen kiinteä ja joustava. Luonnollinen kauneutesi pääsee valloilleen! Hoito tehdään pääasiassa kanyylilla ja on puuduteaineen johdosta lähes kivuton. Hoidon tulokset kestävät yksilöllisesti 12-24kk. 1,5ml ruiskulla voidaan hoitaa koko kasvot/kaula/dekoltee.

Radiesse.jpeg

NENÄN MUOTOILU

 

Täyteaineilla on mahdollista tehdä ei-kirurginen nenän muotoilu. Esimerkiksi nenän kyömyn suoristaminen, nenän sivuprofiilin korjaus, nenän alaspäin painuvan kärjen nosto tai nenän profiilin kaventaminen. Toimenpide on nopea ja toipumisaika noin 0-2 vrk. Nenän täyteainehoidon tulos kestää yksilöllisesti 8-24kk

SIBELIUSJUONTEIDEN HÄIVYTYS

 

Sibeliusjuonteet tai -rypyt ilmestyvät kulmakarvojen väliselle alueelle. Nämä voidaan hoitaa botuliinilla, täyteainehoidolla tai tarvittaessa näiden kahden yhdistelmällä. Täyteainehoidon tulos kestää yksilöllisesti 6-12kk.

bottom of page