top of page
IHONHOITO

IHONHOITO

 

PROFHILO®️

Profhilo®️ on ensimmäinen BDDE-vapaa stabiloitu injektoitava hyaluronihappopohjainen tuote, jolla hoidetaan kasvojen tai kaulan ihon velttoutta. Tuotteen hyaluronihappopitoisuus (64 mg / 2 ml) on markkinoiden korkeimpia. Se vahvistaa ja kosteuttaa ihoa sekä muotoilee ikääntyvää ja roikkuvaa kudosta. Profhilo®️ takaa erinomaiset tulokset joko itsenäisenä hoitona tai käytettynä rinnakkain muiden tarjolla olevien esteettisten hoitojen kanssa. Profhilo vaikuttaa iholla 28 päivää ja tämän ajanjakson aikana hitaasti vapautuva hyaluronihappo stimuloi neljää erityyppistä kollageenia ja elastiinia. Stimulaatio johtaa huomattaviin parannuksiin kudoksessa. Siksi emme voi sanoa, että Profhilo®️ on ihon vahvistaja – sillä on myös kudoksia kiristäviä ja nostavia vaikutuksia. Profhilon®️ sisältämä H-HA muodostaa vakaan hyaluronihapporakenteen verinahkaan. Tämä saa aikaan nostavan vaikutuksen. Tulokset näkyvät ihon parempana laatuna ja kosteustasapainona sekä verinahassa että orvaskedessä. Lisäksi hyaluronihapon ja elastiinin tuotanto kasvavat sisäsyntyisesti ja ihon ulkomuoto nuorentuu. Profhilo suositellaan otettavan sarjahoitona kaksi kertaa kuukauden välein, jonka jälkeen ylläpitohoitona kerran noin 6kk välein.

 

 

MESOLANGAT 

Mesolankoja voidaan käyttää koko kasvojen, kaulan ja dekolteen alueella. Langat valmistetaan polydioksanonista, joka hajoaa ihossa itsestään. Polydioksanonia on käytetty pitkään lääketieteessä haavojen ompeluun (ns. sulavat tikit). Mesolankahoidot soveltuvat kaikenikäisille, erityisen hyvin 30-45-vuotiaille, ensimmäisten ikääntymismerkkien ilmestyessä. Ikääntymisen myötä kasvonpiirteiden laskeutuminen muuttaa ulkonäköä usein enemmän kuin yksittäiset juonteet. Laskeutuminen näkyy usein ensimmäisenä alakasvoissa (kaksoisleuka) ja leukalinjassa (hamsteripussit). Kasvojen mesolankahoidolla voidaan kohottaa piirteitä ja palauttaa kasvoille nuorekasta kiinteyttä ja napakkuutta.

MITÄ ALUEITA VOIDAAN HOITAA?

• Yläkasvot – otsa, kulmien kohotus, silmänympärysiho

• Keskikasvot – poskien kohotus

• Alakasvot – hamsteripussit, leukalinja, leuanalus

• Kaula, dekoltee

10 langan hoito: yksittäiset hennot juonteet, pienelle alueelle kasvot tai kaula

20 langan hoito: hennot juonteet, keskisuurelle alueelle kasvot (ylä/ala), kaula tai dekoltee (esim. leukalinja)

30 langan hoito: suurelle alueelle kasvot, kaula tai dekoltee (esim. alakasvot)

40 langan hoito: suurelle alueelle kasvot, kaula ja dekoltee (esim alakasvot + leuanalus)

 

TULOKSET

Hoidon tulokset ja kesto riippuvat käytettyjen lankojen vahvuudesta ja määrästä. Ensimmäiset tulokset näkyvät yleensä heti toimenpiteen jälkeen. Hoito lisää fibroplasteja ja stimuloi niitä kollageenin muodostamiseen. Kierrelankahoidoissa paras hoitotulos näkyy vasta noin kahden kuukauden kuluttua, kun ihossa muodostuva kollageeni alkaa kiinteyttää ihoa sisältäpäin. Hoitotuloksen kesto n. 9kk, koska hoito lisää ihon kollageenintuotantoa ihoa kiinteyttävä vaikutus kestää n. 12-18 kuukautta.

 

 

 

SKINBOOSTER – JA MESOTERAPIA HOIDOT (BIOREVITALISAATIO)

 

NEAUVIA – hyaluronihappo 2,5ml

​Skinbooster hoidot luovat hehkuvan kokonaisuuden tasoittamalla ihoasi hellästi ja luonnollisesti sisältäpäin. Hyaluronihappo palauttaa ihosi kosteustasapainon ja parantaa elastisuutta sekä siloittaa pintajuonteita. Hoidolla saat pehmeämmän, hohtavamman ja nuorekkaamman ihon. Menetelmä sopii kaikille ihotyypeille. Skinbooster hoitoa voidaan käyttää muun muassa kasvoille, kaulalle, decoltee - alueelle ja käsille. Hoidossa ihon syvään kerrokseen (dermis) laitetaan injektiomenetelmällä hyaluronihappoa käyttäen hyvin ohutta neulaa, jolloin toimenpide on lähes kivuton. Hyaluronihapon lisäksi hoito lisää merkittävästi ihon oman collageenin tuotantoa. Lopputulos on nähtävissä 24-48h kuluttua kun hyaluronihelmet ovat laskeutuneet. Pysyvin lopputulos saadaan sarjahoitona 2-3 x kuukauden välein ja ylläpitohoitoina vuoden välein. 

 

CELLBOOSTER® shape, lift, glow ja hair

Cellboosterhoidot ovat uuden aikakauden mesoterapiahoito, jossa aktiiviaineet on linkitetty hyaluronihappoon. Cellbooster® on stabiloitu injektoitava ihoboosteri. Hoitolinjat:
 

SHAPE® – Kutistaa paikallista rasvakertymää ja poistaa turvotusta (esim. kaksoisleuka, leukalinja ja silmäpussit)

LIFT® – Ikääntyneelle, veltostuneelle ja ryppyiselle iholle

GLOW® – pigmenttihäiriöille, tummille silmänalusille, maksaläiskille, elottomalle iholle

HAIR® - kehitetty kiihdyttämään hiusten kasvua, ravitsemaan päänahkaa ja vahvistamaan karvatuppea. Hoito lisää hiusten kasvua, ennaltaehkäisee hiustenlähtöä sekä harmaantumista ja tarjoaa tehokkaan avun pälvikaljun ja vaurioituneen hiuksen rakenteen hoitamiseen.

 

Cellbooster stimuloi kollageenintuotantoa, parantaa mikroverenkiertoa ja solujen ravintoa. Hoidossa käytettävä liuos sisältää hyaluronihappoa, aminohappoja ja vitamiineja, jotka vähentävät ikääntymismuutoksia, ehkäisevät oksidatiivista stressiä ja tarjoaa iholle erittäin tehokasta kosteutusta. Hoidot on suunniteltu ravitsemaan, kosteuttamaan ja syväkosteuttamaan sekä vähentämään hyperpigmentaatiota ja taistelemaan oksidatiivista stressiä vastaan. Tuloksena välittömästi kirkkaampi, hehkuvampi, kosteutetumpi iho. Mesoterapian hoitotulokset perustuvat aina sarjahoitoon. Suosittelemme Cellbooster-hoitoa kolmen (3) kerran sarjahoitona optimaalisten tulosten saavuttamiseksi. Sarjahoidon hoitokertojen välillä suosittelemme noin 2-3 viikkoa.

 

RRS HA EYES

Silmänalusihoa vaalentava ja tasoittava mesoterapiahoito. RRS® HA Eyes on mesoterapiahoito, jonka avulla hoidetaan silmänalusihon tummuutta, turvotusta ja ikämuutoksia. Hoito tehdään lääkinnälliseksi laitteeksi (CE-luokka III) luokitellulla valmisteella alaluomien alueelle. Kliiniset tutkimukset osoittavat toimenpiteen olevan turvallinen ja tehokas. RRS HA Eyes on toimenpiteenä monipistoshoito, joka tehdään useimmiten sarjana (2-4 hoitokertaa n. 2 viikon välein) Hoitoalue puudutetaan, täten toimenpide on lähes kivuton.

 

PLASMAPEN

 

Plasmakynä korjaa ihon ikääntymisvaurioita uudella tavalla. Tekniikan takana on vuosien kliininen tutkimus- ja tuotekehitystyö sekä plasman valjastaminen esteettisen lääketieteen käyttöön.

Plasma synnytetään ionisoimalla typpeä ja happea. Näin syntyvää plasmakaasua ohjataan ihoon säädellysti ja nopeasti. Kun plasmasalama osuu ihoon, ihon pintaan muodostuu lämpöpiste, jonka ympäriltä iho kutistuu. Hoidon tekijä näkee kutistumisen välittömästi. Asiakas huomaa muutoksen katsottuaan peiliin toimenpiteen jälkeen.

Hoidon vaikutus on välitön ja pitkäkestoinen. Ensimmäinen vaikutus on ihon pintakerroksen silminnähtävä kutistuminen ja kiristyminen. Ensimmäisen vaiheen jälkeen lämpö johtuu syvälle ihoon, aina dermikseen saakka. Dermiksessä lämpöenergia stimuloi fibroblastisoluja, jotka alkavat tuottaa uutta kollageenia ja elastiinia. Kollageenin ja elastiinin uustuotanto jatkuu useita viikkoja hoidon jälkeen. Iho kiinteytyy ja muuttuu aikaisempaa kimmoisammaksi vielä pitkän aikaa varsinaisen Plasma Pen -hoidon päätyttyä.

Toipumiselle on varattava aikaa. Hoitoa seuraavina päivinä toimenpidealue turpoaa. Plasmapisteiden kohdalle muodostuu rupia. Turvotus ja rupivaihe kestävät keskimäärin viikon ajan. Kotihoito-ohjeiden noudattaminen on tärkeä osa toimenpidekokonaisuutta. Kotihoito-ohjeita noudattaminen takaa erinomaisen lopputuloksen.

 

HOITOALUEET

​• ei-kirurginen yläluomien kiristäminen

• kulmien maltillinen kohottaminen

• silmänympärysihon tasoittaminen ja kiinteyttäminen

• suunympärysryppyjen tasoittaminen

• kämmenselät

• kaulan ja rintakehän ryppyjen tasoitus

• kaulan ihon kiinteytys

• arpien tasoitus

 

MIKRONEULAUS

Mikroneulaus perustuu ihon omaan kykyyn ravita ja hoitaa itseään. Dermapen tekee ihoon pieniä mikrokanavia, jotka aktivoivat kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Mikrokanavien avulla hoidossa käytettävät aineet saadaan imeytymään syvälle ihoon, joka lisää hoidon vaikuttavuutta ja antaa välittömän liftaavan vaikutuksen iholle. Ammattimainen mikroneulaus on tekniikka, joka stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti, luoden pehmeän, kirkkaamman, tasaisemman, terveemmän ja nuoremmalta näyttävän ihon. Mikroneulauksella hoidetaan ryppyjä, juonteita ja veltostunutta ihoa sekä arpia, maksaläiskiä ja ihon epätasaisuutta.  Mikroneulaus sopii myös herkälle ja punoittavalle couperosaiholle, koska se ei ohenna ihoa vaan paksuntaa ja vahvistaa sitä. Mikroneulausta suositellaan sarjahoitona 3-6 kertaa 4 viikon välein. Hoito suunnitellaan yksilöllisesti. Käytämme mikroneulauksessa vain CE hyväksyttyjä lääkinnällisiksi laitteiksi luettavia steriilejä hoitoseerumeita. 

 MIKRONEULAUKSEN HYÖDYT: 

• tehokas anti-aging hoitomuoto

• liftaa ja kosteuttaa kasvojen sekä kaulan ja decolten ihoa

• tasoittaa juonteita

• rauhoittaa couperosaa

• parantaa ihon rakennetta ja pienentää ihohuokosia

• ravitsee auringon vahingoittavaa, stressaantunutta ja tupakan harmaannuttavaa ihoa

• aktivoi kollageenin ja elastaanin tuotantoa

• tasoittaa akne-,raskaus- sekä tavallisia arpia

• vaalentaa pigmenttimuutoksia

 

 

KEMIALLINEN KUORINTA

LUX-Glow, LUX-Akne, LUX-Anti-Age, LUX-Pigment

Turvalliset, mutta tehokkaat happokuorinnat hoitavat ikääntymisen merkkejä, pinnallisia juonteita, veltostunutta ja sameaa ihoa, aknea, aknearpia ja muita epätasaisuuksia sekä värimuutoksia kasvoilla.

• stimuloi ihon uudistumista

• ihosta tulee sileämpi, tasaisempi ja kiinteämpi

• ihon sävy paranee, pigmenttimuutokset vaalenevat

• ihosta tulee kuulas ja kirkas

• korjaa ihon DNA -vaurioita

• talineritys tasapainottuu

• ihohuokoset pienenevät
 

Pitkäkestoisia ja näkyviä tuloksia saadaan aikaiseksi sarjahoidolla, jolloin kuorinta tehdään 2-6 kertaa noin kahden viikon välein. Kuitenkin jo yksi hoitokerta parantaa ihon ulkonäköä ja toimintaa. Kemialliset kuorinnat nopeuttavat ihosolujen luonnollista uusiutumista ja kuolleiden solujen eli ihon sarveiskerroksen poistumista. Iholta poistetaan ylimääräinen karhea eloton kerros ja vahvistetaan ihon dermistä, joka takaa iholle elinvoiman. Kemialliset kuorinnat antavat nopeita ja silmin nähtäviä tuloksia -iho muuttuu puhtaaksi ja pehmeäksi sekä ihon koostumus, pinta ja väri paranevat. Käytämme vain terveydenhuollon käyttöön soveltuvia CE merkittyjä lääkinnällisiksi laitteiksi luettavia kuorintaliuoksia.

 

 

ULTRAÄÄNIPUHDISTUS

Ultraääni-ihonpuhdistus on hellävarainen, kivuton mutta tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa. Menetelmä sopii kaikille ihotyypeille ikään katsomatta. Hoito poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa sekä irrottaa epäpuhtaudet ja työntää talin ulos ihohuokosista ilman mekaanista ärsytystä. Hoitoa jatketaan hoitoseerumin imeytyksellä. Toimenpiteen jälkeen iho on puhdas ja ihon pinta pehmeä. Ultraäänihoito on nykyaikainen ja kokonaisvaltainen tapa suorittaa kuorinta sekä syvälle ulottuva ihonpuhdistus vahingoittamatta kudosta pinnallisesti toimivalla ultraäänellä. Sarjahoitoa suositellaan (kahden viikon välein), mikäli hoidetaan aknea tai muuta iho-ongelmaa. Normaalille iholle ultraäänipuhdistusta suositellaan 3-4 kertaa vuodessa. Ultraäänikasvohoitoa voidaan käyttää mm. pigmenttiläiskien vaalentamiseen, ihon puhdistukseen tai aknetulehduksien hoitoon. Ultraäänikasvohoidon vaikutukset ovat:

• erittäin tehokas ihonpuhdistus

• syväpuhdistava vaikutus

• poistaa kuolleet ihosolut

• poistaa mustapäitä ja talia

• uudistaa ihoa

• kohottava vaikutus

• tehostaa ihosolujen uudistumista ja nopeuttaa ihon verenkiertoa

• vähentää näppylöitä ja aknea

• vähentää epänormaalia pigmentaatiota

• ultraääni mikrohieronta-stimulaatio

• kosteuttava vaikutus

• vilkastuttaa aineenvaihduntaa

Vasta-aiheita hoidolle: sydämentahdistin, metalliset osat vartalossa, infektio hoidettavalla alueella, syöpä, haavat hoitoalueella, kilpirauhashäiriöt (kaula), laskimotulehdus, raskaus.

 

DERMAPLANING KUORINTA​

Dermaplanning on täysin uusi toimenpide kuolleiden ihosolujen muodostaman uloimman kerroksen poistamiseksi. Toimenpidettä suosivat myös plastiikkakirurgit maailmalla. Dermaplanning poistaa kuorinnan yhteydessä myös usein häiritsevän kasvoja peittävän untuvaisen ihokarvakerroksen, mutta ei muuta karvan laatua paksummaksi tai jäykemmäksi. Hoito tekee ihon sileäksi, jolloin myös meikki levittyy paremmin. Ihosolujen uloimman kerroksen poistaminen auttaa sekä lääkeaineiden että kosmeettisten aineiden imeytymistä paremmin ihoon. Nämä ihosolut eivät enää toimi suojana, vaan ovat esteenä muille toimenpiteille ja tuotteille. Hoidossa käytetään erityisesti tähän tarkoitukseen suunniteltua välinettä, jossa on steriili, kertakäyttöinen terä. Erityisvalmisteista instrumenttia käytetään ihon pintakerroksen hallittuun poistamiseen. Hoito voidaan tehdä kasvoille kerran kuukaudessa. Se vähentää aknearpia ja pieniä ryppyjä sekä poistaa ylimääräiset läpikuultavat karvat pois kasvoilta. Hoidon jälkeen iho näyttää kirkkaalta ja elinvoimaiselta, eikä hoidosta seuraa punoitusta tai kipua!

 

HIFU – veitsetön kasvojenkohotus

HIFU (High Focused Intense Ultrasound) on uusi veitsetön menetelmä kasvojen kohotukseen. Kohdistetulla ultraäänellä kudosta voidaan käsitellä huomattavasti tehokkaammin ja syvemmältä kuin muilla nykyisillä toimenpiteillä. Teknologia perustuu fokusoituun huipputehokkaaseen ultraääneen, joka kohdistetaan täsmällisesti haluttuun kohtaan ja syvyyteen (1,5 mm, 3 mm tai 4,5 mm) vahingoittamatta ihoa. HIFU nostaa kudoksen lämpötilaa ja stimuloi kollageenin uudistumista mikä kiristää löystyneitä kimmosäikeitä ja lisää kollageenin tuotantoa. Lisääntynyt kollageenin tuotanto näkyy ihon kiinteytymisenä. Hoito on lähes kivuton. Korkeatehoinen ultraääni kohdistuu ihon syvempien kerrosten lisäksi myös ihonalaiseen SMAS-kudokseen. Ultraäänellä on mahdollista aktivoida kollageenin tuotantoa jopa SMAS-kudoksessa. 

HIFU KUTISTAA JA KIINTEYTTÄÄ IHOA ILMAN KIRURGISIA TOIMENPITEITÄ

HIFU hoito sopii henkilöille, jotka harkitsevat kasvojen kohotusta, mutta eivät ole valmiita kirurgisiin toimenpiteisiin. HIFU hoidolla saa näkyviä tuloksia nopeasti eikä siinä tarvita pitkää toipumisaikaa hoidosta. HIFUn jälkeen voi heti palata normaaliin elämään. Parhaiten HIFU toimii aikuisilla, joilla on vielä jäljellä ihon luontaista kimmoisuutta, mutta iholla näkyy jo ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. HIFU-hoidolla voidaan käsitellä erityisesti kasvojen, kaulan ja dekolteen alueita. Hoitoa voi tehdä myös vartalolle kuten alleille tai vatsan iholle. HIFU-hoidon tulokset näkyvät osin välittömästi, mutta todellinen lopputulos paljastuu vasta jopa kahden kuukauden kuluttua hoidon tekemisestä. Hoidon teho on pitkäkestoinen, vaikutukset puolipysyviä, ja saattavat kestää jopa useita vuosia. Jo yksi hoitokerta voi riittää! Hoitoon on mahdollista tulla uudestaan 2 kk päästä ensimmäisen hoidon tekemisestä (uusintahoidot aina -50%). Hoito voidaan toistaa tarvittaessa 6 kuukauden välein, 2-3 kertaa samalle alueelle ja ylläpitohoito voidaan tehdä 1-2 vuoden välein.

 

YIN YOUR SKIN PRO – KOSMEETTINEN GUA SHA

Kosmeettinen gua sha – hoito kasvoille tuo kasvojen iholle kiinteyttä, elinvoimaa ja kirkkautta sekä vähentää erittäin tehokkaasti turvotusta. Kosmeettinen gua sha on tehokas tuotteeton ihonhoitometodi, jota säännöllisesti tekemällä voi vähentää käyttämien ihonhoitotuotteiden määrää. Se eroaa perinteisestä kiinalaisen lääketieteen mukaisesta gua shasta, sillä menetelmässä yhdistyvät perinteinen gua sha sekä elementit sidekudosmanipulaatiosta ja lymfahieronnasta. Kosmeettinen gua sha on siis erityisesti kauneudenhoitoon kehitetty menetelmä. Kosmeettisen Gua Shan vaikutuksia:
 

• aktivoi ihon verenkiertoa

• vilkastuttaa lymfanesteiden kiertoa

• poistaa turvotusta

• tehostaa kollageenin ja elastaanin tuotantoa

• voi vähentää epäpuhtauksia

• parantaa hoitavien aineiden imeytymistä ihoon

• hoidon kesto 90 minuuttia.

 

KOSMEETTINEN AKUPUNKTIO

Kosmeettisella akupunktiolla pyritään parantamaan esteettisiä ongelmia ottaen huomioon terveys kokonaisvaltaisesti. Muun muassa kasvojen ihon kuivuuteen, velttouteen, sameuteen, turvotukseen ja juonteisiin voi saada apua kosmeettisesta akupunktiosta. Kosmeettisella akupunktiolla voidaan myös rentouttaa pään alueen lihaksistoa, kuten jäykkiä puremalihaksia (esim. bruksismista johtuva). Tällä on usein myös kosmeettinen, kasvoja kaventava vaikutus. Hoidon aikana asiakkaan kasvoille laitetaan pikkuruisia, erityisesti kosmeettiseen tarkoitukseen soveltuvia akuneuloja. Hoito on lähes kivuton ja sen jälkeen olo on rentoutunut. Hoitoa ei tehdä raskaana oleville, eikä suositella migreenistä kärsiville. Hoito kestää 70 minuuttia.

 

TÄYTEAINEHOIDOT

 

HUULTEN MUOTOILU

​Huulten muotoilu ja täyttö tehdään hyaluronihappopohjaisella täyteaineella. Toimenpiteessä täyteainetta injisoidaan huuliin tai huulirajaan suunnitellusti ja asiakkaan toiveiden mukaan. Huulten tilavuus kasvaa, huuliraja korostuu ja mahdollinen epäsymmetria korjaantuu. Toimenpide aiheuttaa vain pientä kipua puuduteaineen ansiosta etkä tarvitse sairaslomaa sen jälkeen. Tulos näkyy välittömästi, on luonnollinen ja kestää yksilöllisesti 6-14 kk.

 

POSKIPÄIDEN KOHOTUS

​Ikääntyessä poskipäät ovat usein valahtaneet alaspäin tai niiden muoto on jopa kadonnut kokonaan, sillä kasvojen lihaksiin muodostuu rakoja. Selkeästi erottuvat poskipäät nuorentavat ilmettä hetkessä. Kasvojen aiempaa nuorekasta pyöreyttä ja volyymia saadaan helposti ja tehokkaasti takaisin poskipäiden alueen täyteaineilla. Poskipäiden kohotus myös häivyttää alakasvoilta juonteita kohottavan vaikutuksensa ansiosta. Poskipäitä voidaan korostaa myös nuorilla henkilöillä, mikäli kasvot ovat pyöreät ja niihin halutaan kaunis muoto. Toimenpide ei ole kivulias etkä tarvitse sairaslomaa sen jälkeen. Tulokset ovat nähtävissä heti ja kestävät yksilöllisesti 8-18kk. 

 

​NASOLABIAALIJUONTEIDEN HÄIVYTYS

​​Iän myötä useimmille muodostuu kasvoille nasolabiaalijuonteiksi kutsuttavat uurteet, jotka alkavat nenän pielistä ja päättyvät suun reunoille tai jopa leukaan. Näiden häivyttäminen onnistuu vaivattomasti täyteaineella.

MARIONETTIJUONTEIDEN HÄIVYTYS

Ikä tuo tullessaan marionettijuonteiksi kutsutut uurteet suupielistä leukaan. Tällöin ilme voi näyttää surulliselta sillä uurteet vetävät suupieliä alaspäin. Juonteet saadaan vaivattomasti häivytettyä täyteaineella. Toimenpide on lähes kivuton etkä tarvitse sairaslomaa sen jälkeen. Tulokset näkyvät välittömästi ja kestävät ihmisestä riippuen 6-12 kk. 

LEUAN JA LEUKALINJAN MUOTOILU

Täyteaineilla voimme muokata esimerkiksi pyöreitä alakasvoja terävemmiksi tai korjata syntyneitä "hamsteripusseja" leuan molemmin puolin. Myös rosoisen leuan saa sileäksi ja symmetriseksi. Toimenpide on lähes kivuton etkä tarvitse sairaslomaa sen jälkeen. Tulokset näkyvät välittömästi ja kestävät ihmisestä riippuen 8-14 kk. 

KYYNELURIEN HÄIVYTYS

Geneettiset tai iän mukanaan tuomat syvät uurteet silmien alla saadaan häivytettyä luonnollisesti hyaluronihappo täyteaineella. Toimenpide suoritetaan kanyylilla, joten se on lähes kivuton. Tulos kestää 8-24kk.

 

​KOKO KASVOJEN FACELIFT (KASVOJEN KOHOTUS TÄYTEAINEELLA)

​Täyteaineilla voidaan korjata ja kohottaa yhdellä kerralla koko kasvoja. Toimenpide aloitetaan poskipäiden muotoilulla, josta siirrytään alakasvojen häiritseviin alueisiin. Myös leukaa ja leukalinjaa voidaan muokata tai korostaa. Kasvojen kohotus auttaa myös hienoisesti kaksoisleukaan tai ns. "hamsteripusseihin". Toimenpide on lähes kivuton, etkä tarvitse sairaslomaa sen jälkeen. Tulokset näkyvät heti ja kestävät ihmisestä riippuen 6-12 kk. Kasvojen kohotukseen käytämme CE-merkittyjä laadukkaita täyteaineita 2-6 ml kerralla. Ennen toimenpidettä asiakkaan kanssa tehdään hoitosuunnitelma ja hoito toteutetaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

 

BOTULIINI-HOIDOT

 

Botox-hoito on tehokkain ratkaisu yläkasvojen ikämuutosten hoitoon. Toimenpide on nopea, helppo ja turvallinen. Ikääntymismuutokset ilmestyvät usein silmien ympärille sekä otsan alueelle. Silmäkulmiin syntyneitä juonteita kutsutaan naururypyiksi, otsan vaakajuonteet syntyvät kulmien nostelusta. Kulmakarvojen väliin ilmestyvät sibeliusjuonteet saattavat syntyä esimerkiksi näyttöpäätetyöskentelyn seurauksena. 

Ensimmäistä botuliinihoitoa harkitaan tavallisesti noin 30-vuotiaana, kun ihon kollegaanituotanto alkaa hidastua ja iho alkaa menettää nuorekasta kiinteyttään ja kimmoisuuttaan sekä juonteet alkavat jo näkyä ilmeen ollessa rentokin. Ennen toimenpidettä asiakkaan kanssa käydään läpi hoidon kulku ja odetettava lopputulos. Botuliinihoidon tulokset ovat väliaikaisia. Hoitotulos kestää keskimäärin 4-6kk. Hoitokertojen välillä on oltava vähintään kolme kuukautta. Botox hoidot toteutetaan alueittain:

• 1 alue on otsan vaakajuonteet 

• 1 alue on sibeliusjuonteet

• 1 alue on silmäkulmien rypyt

 

Botox - hoidot toteutetaan yhteistyössä lääkäri Hevelyn Hanschmidtin kanssa botox- päivien muodossa noin kuukauden välein (lauantai tai sunnuntai). Ajanvaraukset BOTOX - päiviin vain puhelimitse tai sähköpostitse. 

 

 

VARTALOHOIDOT

 

PROFHILO ® BODY

Profhilo® Body on ratkaisumme käsivarsien alapuolella ja vatsan alueella olevan löysän ihon hoitoon. Varsinkin naisilla löysää ihoa on yleensä vatsan alueella ja olkavarsissa. Esimerkiksi raskaus ja painonpudotus voivat vaikuttaa vatsan alueeseen visuaalista ilmettä heikentävästi. Profhilo® Body on kokonaisvaltainen hoito, jossa yhdistyy klinikalla tehtävä injektiohoito ja kosmeettinen hoito iholle kiinnitettävien lappujen (body patches) avulla. Niitä käytetään injektiohoidon jälkeen kotona yhdessä Profhilo® Figura Body lotion -voiteen kanssa hoidon saavutusten ylläpitämiseksi. Profhilo® Body sisältää kaksi hoitokertaa, joiden välillä on 30 PÄIVÄN TAUKO. Sen jälkeen arvioimme yhdessä, ovatko ylläpitävät hoidot tarpeellisia. Profhilo® Body sisältää tasapainottavaa HCC:tä (Hybrid Cooperative Complex) suurella ja pienellä molekyylipainolla. Se sisältää suuren määrän erittäin puhdasta hyaluronihappoa, joka on valmistettu ainutlaatuisen ja innovatiivisen termisen prosessin, eli Nahyco®-teknologian, avulla. Profhilo® Body toimii korjaavan vaikutuksen avulla ihon luonnollisiin uurteisiin. Lisäksi se vaikuttaa ihokudoksen ikääntymisen fysiologiseen prosessiin lisäämällä ihon kosteutta, joustavuutta ja kollageenimäärää sekä parantamalla ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä. Profhilo® Body -hoidon remodeling-vaikutuksella on useita tasoja, jotka kiinteyttävät löysää ihoa. Hoito parantaa ihon joustavuutta ja kiinteyttä näkyvin tuloksin. Profhilo® Body soveltuu sinulle, mikäli kärsit vartalon ihon velttoudesta. Kyseessä on aivan uudenlainen hoitomenetelmä, joka tukee ja vahvistaa ihon biologista toimintaa ja näin ollen parantaa ihon elastisuutta kiinteyttäen vartalon ihoa. Aikasemmin eri laitehoitojen vaikutukset ovat perustuneet vahvasti ihon omaan kykyyn stimuloida kollageenia ja fibroplasteja. Profhilo BODYlla voimme tukea ja maksimoida laitehoitojen tuloksia entistä tehokkaammin ja nopeammin. Profhilo BODY:lla voimme saavuttaa upeita tuloksia yksinään, mutta yhdessä laitehoitojen kanssa voimme toteuttaa entistä parempia ja kokonaisvaltaisempia lopputuloksia!

 

HIFU - VARTALO

Hifu hoito voidaan tehdä myös vartalolle. Tätä varten laitteessa on oma kasetti vartalon muokkausta varten. Hoito alueita ovat muun muassa vatsan alue, reidet, alaselkä ja pakarat sekä käsivarret. Hifu poistaa rasvakertymiä sekä kiinteyttää veltostunutta nahkaa esimerkiksi laihdutuksen tai raskauden jälkeen. Hoito suositellaan tehtäväksi vähintään kaksi kertaa 2 kuukauden välein. Toinen hoito aina -50% hinnasta. 

 

ULTRAÄÄNIPUHDISTUS SELÄLLE

Sopii esimerkiksi akneen taipuvalle selän iholle.

 

AKUPUNKTIO

Akupunktio on tuhansia vuosia vanha kiinalainen hoitomenetelmä, jossa kehon ns. akupisteitä stimuloidaan akupunktioneuloilla. Akupunktion vaikutus perustuu akupunktiopisteiden ärsytykseen neulalla, mikä käynnistää keskushermoston kautta endorfiineihin perustuvan kehon oman kivunlievitysmekanismin. Hoito aloitetaan aina konsultaatiolla ja toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Akupunktiohoidolla voidaan lieventää mm:
 

• päänsärkyä

• migreeniä

• lihasten jäykkyyttä

• erilaisia hermosärkyjä

• toistuvaa kipua (esim. selkäkipua)

 

MUUT KAUNEUSPALVELUT

 

LEDLASER HAMPAIDENVALKAISU

Megawhite Blue Express on uuden teknologian hampaidenvalkaisumenetelmä. Megawhite on vetyperiksoditon laservalkaisuhoito, joka takaa välittömät tulokset asiakkaalle. Megawhiten vaalentava geeli yhdistettynä siniseen LED-laservaloon tuottavat nopeiten käyttäytyvän express hampaidenvalkaisumenetelmän, mikä on saatavilla. Se on hammaslääkäreiden suosittelema ja sitä käytetään maailmanlaajuisesti. Megawhite Blue Express- valkaisun tekeminen kestää 30 minuuttia ja hampaista tulee 8-14 sävyä vaaleammat. Ylläpitääksesi valkoista hymyä, suositellaan käsittely tehtäväksi muutaman kerran vuodessa. Hammaskiven poisto ennen toimenpidettä ei ole välttämätöntä, mutta parantaa lopputulosta.

 

KULMAKARVOJEN LAMINOINTI, BROWLIFT

Kulmakarvojen laminointi on uusi menetelmä kauneusalalla. Laminoinnilla saadaan hoidon ja ehostuksen lisäksi lääkkeellinen vaikutus, jolla vahvistetaan ohuita karvoja. Laminoinnin ansiosta kulmakarvat pysyvät pitkään huoliteltuina ja yksittäiset karvat eivät sojota sekä muoto pysyy kauniina. Hoito sopii kaikentyyppisille kulmakarvoille ja on pitkäkestoinen (3-6 viikkoa). Laminointi voidaan uusia 2kk välein. Hoidon kesto on noin 45 min. 

 

HENNA – KULMAT

Kulmien muotoilu sekä värjäys käyttäen vahaa sekä pinsettejä. Henna värillä saadaan ohuet kulmakarvat huomattavasti paksumman/pidemmän näköisiksi, sillä se tekee myös ihoon ns. tatuointi efektin. Henna värit kestävät kulmissa yksilöllisesti 2-4 viikkoa. 

 

KULMIEN PERINTEINEN KESTOVÄRJÄYS – REFECTOCIL

 

HYBRID BROWS

Tekniikka, jolla kulmakarvoihin saa täydellisen värin lisäksi täyteläisyyttä ja muotoa. Hybrid Brows – tekniikansalaisuus on erityinen kulmaväri, joka tarttuu karvojen lisäksi ihoon jättäen tummuudeltaan juuri sopivan jäljen. Tämä luo efektin tuuheammista ja täydellisen mallisista kulmakarvoista. Palveluun kuuluu muotoilun viimeistely vahausta ja trimmausta hyödyntäen. Hybrid tekniikka soveltuu yhdistettäväksi kulmien laminointiin. Väri kestää 2-4 viikkoa, jonka jälkeen se voidaan uusia.

 

RIPSIEN PIDENNYKSET

Klassiset ripsien pidennykset

Volume ripsien pidennykset

Hybridi ripsien pidennykset

Huollot ja ripsienpidennysten poistot

 

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS, LASHLIFT

Ripsien kestotaivutus taivuttaa ripset tyvestä alkaen ylöspäin. Kestotaivutuksessa käytetään apuna silikonityynyjä, jonka päälle ripset ”liimataan” ja sen jälkeen liima poistetaan vesihuuhteella pois. Lopuksi ripset värjätään. Taivutus kestää ripsissä 6-10 viikkoa ja voidaan uusia kuuden viikon välein. Kestotaivutus on loistava vaihtoehto ripsienpidennyksille.

PISTOSHOIDOT
MUUT KAUNEUSPALVELUT
bottom of page